2014_5_30_o-mysiach-a-ludoch_foto_david_hanko-2


Adviseur                      Gigi Dingler

Ontwerp website         Capitola Amsterdam

Engelse vertalingen    Hedy van Bochove


Wie zijn wij

Het team van Downkids International bestaat uit bevlogen vrijwilligers met ervaring in verschillende disciplines. Wij werken samen om kinderen met Down Syndroom over de hele wereld te ondersteunen, zodat zij optimaal onderdeel kunnen zijn van hun leefgemeenschap.
 

9cc1ea91-02c3-4af1-99f7-c53ccd8527b1

Voorzitter Len Dingler-van der Wal

Initiatiefneemster stichting Downkids International

Ik heb Downkids International opgericht in 2007, omdat ik graag kennis doorgeef, naar mijn idee de beste manier van ondersteuning op het gebied van kansarmen in de maatschappij.

Mijn droom is dat zoveel mogelijk ouders er van bewust worden dat hun down kind een goede toekomst kan hebben en dat zij het geluk gaan ervaren dat hun kind hen en hun naaste omgeving geeft.

Mijn kracht zit in het verbinden van ziel en zakelijkheid. Ik zorg ervoor dat we samen met ons netwerk de doelen realiseren die we voor ogen hebben met elkaar. Cultuurverschillen weet ik daarbij steeds makkelijker te overbruggen Ik kan mensen enthousiasmeren en stuur op resultaat. “

bb890430-5c72-4182-bbef-af8462f8a1a1

Vice voorzitter Jet Stoutenbeek-Hoek

“Ik ben betrokken bij Downkids International,omdat ik graag het verschil wil maken voor kinderen met het syndroom van Down en hun ouders. Mijn taak is om zoveel mogelijk kennis op te doen in Nederland en dat te vertalen naar landen waar behoefte is aan kennis over Down.

Daarnaast zet ik mijn netwerkkwaliteiten in om nationaal en internationaal verbindingen aan te gaan met bevlogen mensen die hun hart, hun hoofd en/of hun handen op de juiste plaats hebben als het gaat om de begeleiding van kinderen met Down Syndroom.”

peter

Secretaris Peter Fokker  

“Naast secretaris ben ik ook de trotse vader van Jennifer. Zij is mijn 7 jarige dochter met Downsyndroom. Verder ben ik aktief in de kerngroep NHN van de Stichting Downsyndroom. Deze kerngroep organiseert lokale activiteiten waar gezinnen met kinderen met Downsyndroom bij elkaar komen om  kennis en ervaring uit te wisselen. Bij DownKids International verricht ik organisatorische en administratieve taken.”

d9042957-e5f1-4f93-9aaa-b592413a96c5

Penningmeester Judith van Overbeek

 Ik ben actief voor Downkids International, omdat ik het een heel bijzonder initiatief vind. Door onze kennis over het Down syndroom over te brengen op ouders en professionals, geven we kinderen met Down een beter toekomstperspectief, dat is een prachtige doelstelling! Als moeder van drie kinderen, waarvan één met een beperking weet ik als geen ander dat inzicht over het gedrag van je kind van groot belang is. Ik draag zorg voor de financiën.”